Omgeving

Buitenplaats Welsdael is rustig gelegen in het Zuid Limburgse heuvellandschap. Uniek is de centrale ligging op het plateau van Margraten op korte afstand van de doorgaande route Maastricht naar Aken. U heeft hier een perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan de vele trekpleisters in Zuid Limburg (Heuvelland) en directe omgeving. Met het bourgondische Maastricht in de directe nabijheid, waar bijna wekelijks wel evenementen georganiseerd worden. Te denken valt aan de concerten van Andre Rieu, kunstbeurs Tefaf, Preuvenemint, musea bezoek en Jumping Indoor Maastricht.

Valkenburg ligt vlakbij met o.a. Thermae 2000, het Holland casino, de grotten en de beroemde kerstmarkten.
Snowworld Landgraaf waar u het jaar rond indoor kunt skiën. En GaiaZOO Kerkrade verkozen tot mooiste dierentuin van Nederland.

De steden Luik, Aken(CHIO), Hasselt en Maasmechelen met het grote shopping center (Maasmechelen Village) zijn makkelijk bereikbaar.
Op loopafstand ligt de veel bezochte en indrukwekkende Amerikaanse begraafplaats.
U heeft directe aansluiting op loop- en fietspaden. Meerdere golfbanen in de directe omgeving. Maar ook voor een sterrenrestaurant, een eetcafé of een gezellig terras zijn er talloze mogelijkheden.